Scarpa Vapor, de revolutionaire stoomreiniger

De revolutionaire stoomreiniger van Scarpa Vapor is een speciale machine voor het reinigen van alle soorten schoenen. Stoom zorgt ervoor dat het vuil loslaat van leer, suède of nubuck en kan de meeste vlekken verwijderen.

Deze geheel nieuwe manier van leer reinigen maakt het mogelijk om schoenen en sneakers van binnen en van buiten compleet schoon te maken. Door stoom met een reinigingsmiddel te injecteren en vervolgens met een speciale borstel te bewerken, kan de stoomreiniger vuil oplossen en verwijderen. Zelfs het meest hardnekkige vuil aan de buitenkant van je schoenen en sneakers krijgt hij weg.

Naast de stoomreiniger heeft de Scarpa Vapor ook een droogkast. De schoenen worden daarin op een veilige manier gedroogd en tegelijkertijd gedesinfecteerd. Hete lucht zorgt ervoor dat de schoenen snel drogen en dat het leer zacht blijft. De ingebouwde ozonlamp zorgt voor eliminatie van bacteriën en laat nare geurtjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. Na behandeling zijn je schoenen weer schoon, fris en als nieuw!